Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Φέτα ΠΟΠ Παπαθανασίου 900gr
  • Προϊόν κατάψυξης

Φέτα ΠΟΠ Παπαθανασίου 900gr

13800105

Το προϊόν είναι ψυγείου / κατάψυξης.

Περιγραφή

Φέτα ΠΟΠ Παπαθανασίου 900gr

Η φέτα ΠΟΠ Παπαθανασίου θεωρείται ως η κορυφή της Ελληνικής φέτας. Φτιάχνεται με απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα και αυστηρούς κανόνες στον τρόπο παραγωγής της αλλά και με σεβασμό στην παράδοση που έχει δημιουργήσει η οικογένεια Παπαθανασίου στην ορεινή Τριχωνίδα. Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό γάλα της περιοχής με τουλάχιστον 70% πρόβειο.

Έχει την γεύση της γνήσιας φέτας, αφού ωριμάζει για τουλάχιστον 3-4 μήνες σε άλμη, μέσα σε ξύλινα βαρέλια στα οποία το τυρί αναπνέει και ωριμάζει σε φυσικό περιβάλλον. Έχει απόλυτα λευκό χρώμα και διατηρεί πάντα σταθερή τη γεύση της που έχουν αγαπήσει οι χιλιάδες καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ! - H δυνατότητα αποστολής προιόντων Ψυγείου - Κατάψυξης υποστηρίζεται μόνο για τις περιοχές Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Καμίνια, Κορυδαλλός, Μοσχάτο, Ν. Φάληρο, Νίκαια, Πειραιάς, Πετράλωνα & Ταύρος.

Για οποιαδήποτε άλλη περιοχή ισχύει μόνο Παραλαβή από το κατάστημα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.